O nama

Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima Beograd je specijalizovana da pruži pravnu podršku domaćim i međunarodnim kompanijama i investitorima koji žele da uspostave i razviju svoje poslovanje u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

Budući da je ovaj deo Evrope sve atraktivniji investitorima koji dolaze iz celog sveta, naša pravna praksa posebno je posvećena savetovanju klijenata koji žele da investiraju u različite tipove projekata počevši od izgradnje proizvodnih pogona i fabrika, energetskih postrojenja, različitih infrastrukturnih projekata do projekata u oblasti javno-privatnog partnerstva.

Nastojimo da klijentu pružimo pragmatičan i poslovno orjentisan savet zasnovan na izvanrednom poznavanju lokalnih ekonomskih, političkih i socijalnih prilika, sagledavajući svaki upit iz više uglova i predočavajući klijentu sve izazove i šanse sa kojima se može suočiti na srpskom tržištu.

Naši klijenti su prevashodno građevinske, energetske kompanije, kompanije koje razvijaju infrastrukturne projekte ili se bave transportom, ali i različite finansijske institucije i proizvođači robe široke potrošnje.